2013. december 21., szombat

Vátozás - Today my life begins

I will break these chains that bind me, happiness will find me
Leave the past behind me, today my life begins
A whole new world is waiting its mine for the taking
I know I can make it today my life begins

    Egy kis idézet egy néhány sor, ami remélhetőleg minél hamarabb eljön.

   Ez a bejegyzés nem igazán arról szól majd, hogy mit is élek meg a zenében vagy a gitározás terén. Ez arról fog szólni, hogy van pár olyan dolog ami okot ad arra, hogy változtassak magamon és minden máson amin tudok.

   Nem mint, ha a mostani éltem ami körülvesz nem tetszene és igen vannak olyan dolgok és személyek akiket nem szeretnék "lecserélni", hanem azt akarnám, hogy az életem részei legyen mindig és mindenkor. De mint mondtam nagyon szeretnék változtatni és hát itt egy hamarosan következő verseny lesz az alapja. Lehetőségem nyílik arra, hogy még több pontot szerezzek a főiskolai felvételemhez, ami nagyon jól jönne. Ez a verseny nem más mint az OSZTV , és ha ennek teljesítése képen minden vizsga eredményem 60% fölötti lesz akkor az OKJ-s vizsgáim 100%-os eredménnyel végzem. Remélhetőleg ezért is kapok és még az OSZTV-n való részvételért is kapok pontot aztán pedig szeretnék menni egy Pesti avagy egy Székesfehérvári főiskolára a szakmán belül amit most is tanulok. Ez az első változás ez lenne az alapja mind annak amit magam körül szeretnék észlelni. Új környezet,helyek, emberek és természetesen azok akik most is nagyon közel állnak hozzám :) Igazán nem tudom, hogy mit hoz majd a jövő de szeretném, hogy a mostanitól kicsit több lenne kicsit talán jobb.

   Csak hogy egy kicsit a zenéről is szóljon azért ez a bejegyzés is. Egy újabb fellépés van készülőben az év vége előtt négy nappal az az December 27. én fellépünk a Nice! együttessel a Miskolc Avasi Borházban. Karácsonyi dalok lesznek prezentálva igazán nem nagy dolog de hát legalább új ismeretségre teszek szert remélhetőleg hiszen az sosem árt. :)

   A fent említett kis idézet egy nagyon jó kis dalból származik ami a : Bruno Mars - Today my life begins. Nagyon szeretem ezt hiszen ha ezt hallgatom egyfajta "indulóként" hat rám, hogy igen is megtudok bármit csinálni némi akarattal és szorgalommal és mind az amit elképzelek valósággá válhat.

  Talán mindenkinek csak annyi kéne ebben a világban, a saját magába vetett hit, hiszen ha ez meg van akkor bárki bármire képes lehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése